Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای نظارت شورای شهر در شهرستان پردیس ضمن اشاره به تایید چند صندوق متخلفِ باطل شده توسط شورای نظارت مرکزی گفت: در قانون هیچ راهی برای اعتراضِ شورای نظارت شهرستان به شورای نظارت مرکزی وجود ندارد؛ چراکه این مسئله در قانون پیش بینی نشده؛ در دوره اخیر با وجود ابطال بخشی از آراء در روستاها، تمام آراء در شورای نظارت مرکزی تایید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ رضا احمدی، عضو شورای نظارت شورای شهر در شهرستان پردیس در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو در رابطه با تخلفات در انتخابات این شهرستان اظهار داشت: انتخابات همواره با چالش‌هایی مواجهه است و تبلیغات بخش جدایی ناپذیر آن به شمار می‌آید و طبعا ممکن است درگیر تخلفات و تقلبات شود. تخلفاتی نیز در انتخاب شهر پردیس چه در شهرستان و چه در روستاها وجود داشت اساسا هیچ انتخاباتی هم خالی از این موارد نیست و این مسئله محدود به این دوره هم نیست. شهر پردیس و بومهن سابقه ابطال آرا در دو دوره قبلی را نیز داشته و این‌ موضوع همواره آسیب‌هایی را به این شهرها رسانده است.

 

احمدی در خصوص برنامه ریزی شورای نظارت شهرستان برای جلوگیری از تکرار تخلفات ادامه داد: ما در ابتدا برنامه ریزی کردیم تا رای پاک را در شهر ایجاد کنیم. برای این مسئله یک بخش فرهنگسازی است که در کوتاه‌مدت نمی‌شد روی آن کار کرد؛ یک بخش هم مربوط به نظارت است که سعی شد روی بخش دوم تمرکز ویژه ای صورت گیرد. که سعی شد این مسئله در احراز صلایت ها مورد توجه قرار گیرد. رای پاک شهر پاک را به وجود می‌آورد و رای ناپاک هم دست ناپاک را در مدیریت شهر وارد می‌کند که با روحیه خدمت رسانی در شهر تناقض دارد. این اتفاقات چون‌ جنبه اجتماعی دارد دست یک شخص نیست و همه نهادها باید در این کار همراه شوند.

وی در راستای شرایط خاص شهرستان پردیس تصریح کرد: از آنجایی که شهر پردیس یک شهر مهاجرخیز است این احساسات و خرید و فروش آرا تاثیر بیشتری دارد.

عضو شورای نظارت بر انتخابات شورای شهرستان پردیس در خصوص نحوه احراز صلاحیت ها اظهار داشت: اولین قدم ما پالایش نامزدها بود. اینکه آیا این افراد در دوره‌های قبل آلوده به تخلف، تقلب یا خرید و فروش آرا بوده‌اند یا خیر؟ و این روال را هم در روستا و هم در شهر پیگیری کردیم. سعی شد اطلاعاتی که توسط مراجع ذی صلاح جمع آوری شده بود مورد بررسی قرار گیرد علاوه بر آن از ارتباطاتی که بین افراد بود و می‌شد مدارکی را جمع آوری کرد حتی اگر آن شواهد قضایی نبودند نیز برای جمع آوری اطلاعات و پالایش نامزدها استفاده شد. در روستاها و شهرستان پردیس سعی شد این موارد رعایت شود و همه افرادی را که درباره‌شان شواهد داشتیم رد کردیم.

احمدی در خصوص تفاوت احراز صلاحیت‌ها در شورای نظارت شهرستان و شورای نظارت مرکزی اظهار داشت: خیلی از کسانی که رد شده بودند در مراجع استانی و مرکزی تایید شدند. اعتراض حق یک نامزد است اما باید مستنداتی باشد تا رای عوض شود ولی ما حس می‌کنیم بیشتر مصلحت بود البته اگر خوشبینانه نگاه کنیم می‌توان گفت شاید مصلحت بوده؛ البته شواهد و مدارکی برای بازگردانده شدن برخی نامزدها از سوی شورای نظارت مرکزی ارائه نشد.

وی در خصوص نحوه‌ی قانونی احراز صلاحیت‌ها تصریح کرد: یک مشکل راهبردی هم در انتخاب افراد هست و آن اینکه صرفا از ۴ مرجع برای احراز صلاحیت‌ها استفاده می‌شود و آن 4 مرجع صرفا قوه قضائیه، نیروی انتظامی، وزرات اطلاعات و اطلاعات سپاه است. نتیجتا صرفا وضعیت قضایی و پرونده قضایی فرد مورد استعلام قرار می‌گیرد. اگر کسی میخواهد عضو شورای شهر یا روستا شود باید بررسی شود که آیا توان مدیریتی شهری را دارد؟ صرف اینکه پرونده ندارد دلیل بر این نیست که می‌تواند مدیر خوبی باشد. البته این دست قانون‌گذار است و محدود به این منطقه نیست؛ اگر کسی قبلا عضو شورا بوده باید عملکردش مورد ارزیابی و نظارت قرار گیرد. در واقع باید یک میزان و شاخص وجود داشته باشد که بر اساس آن عملکرد فرد مورد بررسی قرار گیرد.

احمدی در خصوص ابطال آرا و تخلفات در انتخابات شورای شهر و روستاهای پردیس اظهار  داشت: تخلف در انتخابات طبیعی است اما اگر حدی بیشتر شود باعث ابطال رای صندوق یا حوزه انتخابیه می‌شود. در روستاهای شهرستان پردیس هم چندین صندوق ابطال شد اما توسط شورای نظارت مرکزی تمام آرا تایید شد. مستنداتی وجود داشت مبنی بر ابطال برخی آرا که سعی کردیم آن را لحاظ کنیم اما بعد از بررسی توسط شورای مرکزی تمام آرا مورد تایید قرار گرفت.

 وی در خصوص نبودِ راهی برای پیگیری و اعتراض به حکم نهاییِ شورای نظارت مرکزی، گفت: وقتی حکم در مرحله شورای نظارت مرکزی صادر شود دیگر هیچ کاری نمی‌توان انجام داد و در قانون هیچ راهی برای اعتراض شورای نظارت شهرستان و روستاها به شورای نظارت مرکزی وجود ندارد. چراکه این مسئله در قانون پیش بینی نشده؛ در دوره اخیر با وجود اینکه با بررسی و تحقیق بخشی از آرا در روستاها ابطال شده بود تمام آرا در شورای نظارت مرکزی تایید شد و عملا هیچ راهی هم برای پیگیری و ارائه دلایل وجود ندارد.

احمدی در خصوص ابطال آرا شورای شهر پردیس تصریح کرد: جایگاه شورای شهر تعریف شده و یک سابقه ۳۰ ساله دارد. شوراها همواره نظارت می‌شوند و اگر در حین مسولیت مرتکب تخلفی شوند، مراجع قضایی می‌توانند شخص را برکنار کنند کما اینکه در پردیس هم چنین تجربه‌ای وجود داشته اما درحال حاضر آرا ابطال شده و شورای شهر در پردیس تشکیل نمی‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: انتخابات 1400 انتخابات پویا شورای نظارت مرکزی شهرستان پردیس انتخابات شورای شهر ابطال آراء شورای نظارت شهرستان شورای نظارت مرکزی احراز صلاحیت ها مرکزی تایید شد شهرستان پردیس احمدی در خصوص شورای نظارت وجود ندارد توسط شورای قرار گیرد شهر پردیس عضو شورای شورای شهر ابطال شد تمام آرا هیچ راهی سعی شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۱۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ صندوقی در انتخابات تهران ابطال نشد

رئیس ستاد انتخابات استان تهران با تاکید بر اینکه دشمن تلاش می‌کند تا با خدشه بر دور دوم انتخابات، ماحصل انتخابات را زیر سؤال ببرد، گفت: انتخابات ۱۱ اسفند با همت نیروهای اطلاعاتی و امنیتی در سلامت کامل برگزار و حتی یک صندوق نیز ابطال نشد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اسلامشهر، سید عباس جوهری صبح امروز در جلسه‌ای که با حضور اعضای هیئت‌های اجرایی، نظارت، بازرسی و مسئولان کمیته‌های ستاد انتخابات شهرستان اسلامشهر در محل فرمانداری برگزار شد، اظهار داشت: مشارکت بالای مردم در دور نخست انتخابات خاری در چشم دشمنان بود و آن‌ها تلاش می‌کنند تا با خدشه وارد ساختن به دور دوم انتخابات، ماحصل انتخابات را زیر سؤال ببرند که در این زمینه همه باید هوشیار باشند.

وی با بیان اینکه با ارشادات و راهبری‌های مقام معظم رهبری سال گذشته تجربه بسیار خوبی در زمینه برگزاری انتخابات پشت سر گذاشتیم، افزود: ورود زودهنگام رهبر فرزانه انقلاب به موضوعات مربوط به انتخابات و تعیین چهار راهبرد رقابت، مشارکت، امنیت و سلامت برای انتخابات نشان داد که کار سختی پیش رو داریم.

رئیس ستاد انتخابات استان تهران با تأکید بر اینکه با تلاش و همت فرمانداران و کلیه دست اندرکاران برگزاری انتخابات در سطح استان، در تحقق این چهار راهبرد، موفقیت بسیار خوبی کسب کردیم، گفت: در حوزه رقابت اتفاقات بی‌نظیری در کشور و استان تهران شاهد بودیم. ورود صداوسیما و اختصاص 200 کانال برای نامزدها و استفاده از ظرفیت نهادهای دولتی با هدف اجرای عدالت در تبلیغات انتخاباتی از جمله این اقدامات بود.

وی با اشاره به اینکه انتخابات 11 اسفند در سلامت کامل برگزار شد و حتی یک صندوق نیز در سطح استان ابطال نشد، تأکید کرد: در حوزه امنیت نیز علیرغم تلاش دشمنان برای اخلال در امنیت انتخابات، با همت نیروهای اطلاعاتی و امنیتی تمام قد از انتخابات حفاظت و صیانت شد.

جوهری به تلاش‌های دشمنان برای کم کردن مشارکت مردم در انتخابات نیز اشاره کرد و گفت: مردم در استان تهران با مشارکت بالای خود همه را شگفت‌زده کردند و نشان دادند با وجود مشکلاتشان مردانه پای نظام و انقلاب ایستاده‌اند که باید از آن‌ها تقدیر و تشکر کنیم.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار تهران در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه با مدیریت خوب فرماندار اسلامشهر روند برگزاری انتخابات در این شهرستان به‌خوبی برگزار شد، بیان کرد: همچنین شاهد اجرای طرح‌های ابتکاری همچون "با هم انقلاب، با هم انتخاب" در اسلامشهر بودیم که فضایی را ایجاد کرده بود تا نخبگان حوزه‌های مختلف به بیان مسائل و نظراتشان بپردازند.

وی همچنین با اشاره به برگزاری الکترونیکی دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در 3 هزار و 649 صندوق تمام مکانیزه در حوزه انتخابیه تهران، اسلامشهر، ری، شمیرانات و پردیس بر ضرورت آموزش رأی‌دهندگان و عوامل اجرائی و همچنین اتخاذ تدابیر و پیش‌بینی‌های لازم جهت آغاز رأی‌گیری در ساعت مقرر، در روز جمعه 21 اردیبهشت‌ماه تأکید کرد.

جوهری ضمن قدردانی از تلاش‌های 200 روزه اعضای هیئت‌های اجرائی، نظارت و بازرسی و اعضای کمیته‌های ستاد انتخابات اسلامشهر برای اجرای هرچه بهتر انتخابات اسلامی و خبرگان رهبری گفت: با همفکری و هم‌افزایی شما روز جمعه نیز شاهد برگزاری هرچه بهتر دور دوم انتخابات مجلس در این شهرستان خواهیم بود.

افزایش مشارکت 7 درصدی مردم مشهد در انتخابات

در ادامه حسین حبیبی فرماندار اسلامشهر نیز در سخنانی در این جلسه از آمادگی کامل شهرستان برای برگزاری دور دوم انتخابات خبر داد و گفت: 188 شعبه اخذ رأی در سطح شهرستان تعیین‌شده، آموزش نمایندگان فرماندار، کاربران و سایر عوامل اجرائی انجام شده و برگزاری انتخابات با مشارکت 5500 نفر روز جمعه در اسلامشهر انجام خواهد شد.

گفتنی است پس از ارائه گزارش و بیان نظرات حاضرین در این جلسه رئیس ستاد انتخابات استان تهران با اهدای لوح تقدیر از اعضای هیئت‌های اجرائی، نظارت، بازرسی و مسئولان کمیته‌های ستاد انتخابات شهرستان تجلیل به عمل آورد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حسن خجسته : به واسطه های چند رجال سیاسی گفتم با هیچ کسی ملاقات نمی کنم /می خواهم در مجلس مستقل باشم
  • برادر همسر رهبر انقلاب: به واسطه های چند رجال سیاسی گفتم با هیچ کسی ملاقات نمی کنم /می خواهم در مجلس مستقل باشم
  • رئیس فراکسیون کارگری مجلس: درخواست ابطال مصوبه دستمزد کارگران به دیوان عدالت اداری داده شده
  • ۵۰ شعبه آماده ‌اخذ آرای مردم رامشیر در دور دوم انتخابات
  • برای برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس آمادگی کامل داریم
  • کارگران درخواست ابطال افزایش ۳۵ درصدی حقوق را به دیوان عدالت اداری داده اند
  • شورای رقابت علیه ۱۳ نهادعمومی غیردولتی اعلام جرم کرد
  • همکاری دانشگاه‌ها و پلیس آمریکا در شناسایی حامیان فلسطین
  • هیچ صندوقی در انتخابات تهران ابطال نشد
  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده